Det ultimative tip til smuk hud!

Nogle gange falder man over et produkt, der er så genialt og har så fantastiske effekter, at man bliver nødt til at give anbefalingen videre. Fordi det virkeligt fortjener det. Sådan et er jeg faldet over!

Miraklet hedder Clarisonic og er en elektrisk børste, der blidt, men sindssygt effektivt renser ens hud. Børsten er opfundet i USA af nogle ingeniører, der tidligere havde opfundet og patenteret den elektriske tandbørste. Den geniale teknologi fra tandbørsten tænkte de, at de måtte kunne videreføre til et hudplejeprodukt, der kunne afhjælpe uren hud og andre hudproblemer. Ifølge reklamerne skulle Clarisonic rense huden 6 gange mere effektivt end man kan gøre selv med fingrene. Men kan det nu også passe?

Efter at have testet Clarisonic-børsten i nu to uger, er svaret et højt og klart JA! Jeg mindes ikke, at jeg nogensinde før har haft så ren og fin hudvæk er de fleste urenheder. Væk er de fleste urenheder og tørre pletter, ja, selv den milde grad af psoreasis, som jeg altid døjer med i mine næsefløje er væk. Til gengæld har min hud fået en ny, frisk og sund glans. Ja – jeg er virkelig begejstret og kan nu slet ikke forestille mig at skulle leve uden min Clarisonic-børste.

Nu gør børsten selvfølgelig ikke hele jobbet alene. Gode produkter er også essentielle. I de to uger jeg har testet børsten, har jeg brugt Rudolphs Acai Cleansing Foam og derefter Biotherms nye Blue Therapy Accelarated serum og creme, der er målrettet aldrende hud med pigmentfejl og linjer. Sammen giver det hele et fantastisk resultat – aldrig har jeg været så glad for min hud. Hurra for skønhedsindustrien!

FullSizeRender

Sådan ser den ud - den hypede rensebørste fra amerikanske Clarisonic.

Clarisonic med Rudolphs Acai Cleansing Foam ...

blue-therapy-accelerated-serum-cream

The post Det ultimative tip til smuk hud! appeared first on FEMINA BLOGGEN.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s